Aktivitetskortet

Detta vänder sig främst till medlemmar i Mörsil SkF som är 15 år och äldre, samt som planerar att tävla utanför föreningens interna tävlingar under det kommande året!

Vad är aktivitetskortet?

Aktivitetskortet är en obligatorisk individuell avgift för skyttar som är 15 år och äldre som deltar i tävling där två eller flera föreningar deltar. Undantagna är Svenska Dagbladets riksskyttetävling, Värmlandsserien kpist och Skyttiadens föreningsomgång.

2011 års aktivitetsavgift är 250:- för seniorer och 125:- för juniorer. Junior är skytt född 1991 och senare. För ungdom född 1996 eller senare är avgiften ej obligatorisk.

SvSF:s aktivitetskort har kopplingar till diverse förmåner och du får även magasinet Svensk Skyttesport.

Hur får jag aktivitetskortet (NYTT fr o m 101101)?

Du ska betala avgiften direkt till din förening Mörsil SkF. Jag registrar in dig i medlemsregistret i IdrottOnline när du har betalat in avgiften på föreningens bankgiro. Sedan kommer kansliet (Svenska Skyttesportförbundet) att skicka ut ett kort till dig samt en faktura till föreningen.

OBS ! Nu första gången betalningen sker till föreningen behöver jag också ditt gevärsskyttekortsnummer. Det går inte att lösa ett aktivitetskort utan att inneha ett gevärsskyttekort.

Betala in avgiften (250kr för senior eller 125kr för junior) till Mörsils SkF:s Bankgiro: 5797-1590.

På meddelande skriver du:

- Ditt namn
- Ditt gevärsskyttekortsnummer (står på kortet).

Vill du ha ditt kort i god tid före nästa säsong är det lika bra du betalar in så snart som möjligt.

Uppdaterad: 09 NOV 2010 18:34 Skribent: Anders Westerlund

Postadress: