Bli medlem nu!

Bli medlem i Mörsils Skytteförening!

Vad får man för medlemsavgiften?

Du blir del av den gemenskap vi har i vår förening. Du får träna och tävla för en av Sveriges äldsta föreningar. Du får tillgång till våra skjutbanor med tavlor och material för träning och tävling. Vi har också föreningsvapen i alla grenar så att du ska kunna börja skjuta utan att behöva fundera på att köpa eget från början. Vi tillhandahåller den ammunition som behövs och vi har också duktiga instruktörer! Du är som medlem är även försäkrad i våra verksamheter. Du får löpande skytteinformation via denna hemsida och om du meddelar oss din epostadress även via den.

Använd detta formulär för att ansöka om medlemsskap!

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter